Opleidingen

Duikopleiding 1, 2 en 3 sters

Duiken in Nederland

Duiken in Nederlands water is toch niet leuk? Het is waarschijnlijk donker en koud? Dit zijn veel gestelde vragen en opmerkingen van mensen die nog nooit in Nederland gedoken hebben. Nederlands water heeft juist zeer veel te bieden.

Wist je dat rond de Pinksteren er inktvissen (sepia’s) in de Oosterschelde zijn, die hun eieren komen leggen. Dat je deze inktvissen heel dicht kunt benaderen? Wist je dat een snoek van meer dan een meter gewoon blijft liggen en je niets doet? Wist je dat het Grevelingenmeer vol met rode kreeft zit? En er is nog veel meer……. Bekijk onze fotogalerie maar eens.

Duikopleidingen

Of je nu een beginner bent of al een brevet hebt (ongeacht welke duikorganisatie je vooropleiding verzorgd heeft), je kunt bij OSVH terecht voor een (vervolg) duikopleiding. Wij geven de standaard opleidingen 1* NOB t/m 4* NOB (openwater- t/m divemasterbrevet). Regelmatig worden verschillende specialisaties zoals bv Nachtduiken, Getijdewaterduiken, Redden, Droogpakduiken, IJsduiken, Zoeken en bergen, etc. behandeld. Deze opleidingen worden gegeven volgens de normen en richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB, www.onderwatersport.org ). Onze opleiding staat onder toezicht van gekwalificeerde duikinstructeurs die op vrijwillige basis hun medewerking verlenen. OSVH is een vereniging zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend kostendekkend.

Conditietraining (een must!)

Op iedere woensdag vanaf 20:00 uur wordt een half uur lang conditie training gegeven. Diverse snorkel/zwem opdrachten passeren de revue in de trainingen. Onmisbaar voor de actieve duiker die zijn duiksport serieus neemt. Maar ook voor snorkelaars die hun techniek en conditie bij willen houden! De conditietraining geeft een basis, waardoor de toegankelijkheid tot alle andere activiteiten binnen de OSVH eenvoudiger zijn.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of e-mail Technische Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.