Onderwaterhockey competitie

Zondag 7 maart 2010

Wederom een schitterende zondagmiddag om in de bossen van Zeist te gaan onderwaterhockeyen!
Vandaag staat de 2e confrontatie van het seizoen tegen de Nationale Damesteam op de planning. De 1e helft scoorden we 3 keer. Er waren weinig confrontaties en we speelden rustig (dit op verzoek van de Dames). De 2e helft probeerden onze verdedigers Rob & Barend een nieuwe tactiek uit, helaas waren ze dit vergeten door te geven aan de rest. De dames maakten hier gretig gebruik van door 3x achter elkaar te scoren. Daarna controleerde Hilversum de wedstrijd weer. De eindstand werd beslist op 4-3 in het voordeel van Hilversum. 

De 2e wedstrijd was tegen Manta2

Deze wedstrijd verliep rustig en de onderlinge verhoudingen waren prima. De stand aan het eind van de 1e helft was 3-0 in het voordeel van Hilversum. Op dat moment ontstond er een scheidsrechterlijke dwaling waarbij er verschillende signalen werden afgegeven. En de boel uit de hand liep. De wedstrijd werd gestaakt.

Inhaalwedstrijd gepland op 25-04-2010

{joomplu:94} Robert

We wisten dat we Hans moesten missen dus hadden we 2 oud (in de goedezin van het woord) spelers uit de uit- en thuis competitie gevraagd om nog één keer mee te doen en van hun ervaring te  kunnen genieten. Deze toppers zijn Jos van der Kolk en Johan Jansen. Gelukkig hadden ze hun spelerspassen nog en konden ze zonder problemen aan de competitie mee doen.

De eerste wedstijd was tegen GOV 2. Wat roestig begonnen we aan de eerste helft. We niet slecht maar aan een enkele fouten van onze kant was het genoeg voor de snelle spitsen van GOV 2 om onze defensie te peneteren en 3 goals in de te scoren. Wij stonden helaas nog met legen handen.
De tweede speelden beter en  konden we behoorlijk druk zetten en er werd één keer gescoord. Helaas scoorden zij weer drie keer waardoor de eindstand 6-1 bepaald.

De tweede wedstrijd was tegen TRB_RES (uit Tilbrug). Een harde maar ook zeker een faire wedstrijd. Iedereen van het team was nu goed ingezwommen en liep het met de nieuwe (oude) spelers een stuk soepeler en konden elkaar, in het spel, beter vinden. Na twee speelhelfden was het 4-2 voor ons en we hadden gewonnen.

Op naar de laatst speeldag.

{joomplu:93} Henk

 

© OSVH. Alle rechten voorbehouden.
Free Joomla! templates by Engine Templates