Vereniging

 

Nu de Corona maatregelen versoepeld zijn, kunnen de zwembad activiteiten gelukkig weer doorgang vinden.

Ook de bar in het Clubhuis van de Robben boven is weer open. Blijf dus gezellig na de training/oefeningen nog even wat drinken.

 

CONTACT:
Voor algemeen contact kan dit via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

VOORZITTER: Clement Roest - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SECRETARIS: Jeroen Brandenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PENNING MEESTER: Jan van Vliet - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KASCONTROLE:
Wisseld 2 jaarlijks

MATERIALENBEHEER:
Clement Roest - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONDERWATERHOCKEY:
Johan Jansen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Wijmans - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONDERWATERRUGBY:
Arne Bosch - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anja Huijser -

TRAINERSGROEP:
Ilona van den Brink (2*I) (Hoofdtrainer) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Johan Hendriks (2*I) (+31 36 534 23 88) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Ruisch (2*I) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud ten Hove (2*I)  (+31 6 43 96 66 76) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BLUB REDACTIE:
vacant, tijdelijk bestuur

PR:
Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEBSITE/FORUM:
Henk Wijmans (webmaster/moderator) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martin de Reuver (webmaster/moderator) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ADVERTENTIES:
Redactie, Tarieven op aanvraag

EVENEMENTENCOMMISSIE:
Vacant

AVG:
Secretariaat - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martin de Reuver - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB):
Landjuweel 62, 3905 PH  Veenendaal
Telefoon: +31 318 559 347
Website: www.onderwatersport.org
OSVH Lidmaatschapnr: 106

Zwembad:
Elke woensdag van 20:00 tot 21:30 uur (ook tijdens vakanties).
Zwembad de Lieberg, Jan van der Heijdenstraat 170, 1221 EM Hilversum Tel: +31 35 683 09 54

Contributie:
De contributie per jaar is €168,-*, in een keer of in twee keer €83,- te betalen. (Bij volledige betaling voor 15 januari van het hele jaarbedrag krijg je €12,- korting). Bij aanmelding later in het jaar is de resterende contributie per maand €14,00. We rekenen per kalenderjaar, dus je betaalt vanaf het moment dat je lid wordt tot en met 31 december. In november krijg je een acceptgiro voor het volgende jaar.
- Rekening OSVH: 35 69 275 t.n.v. t.n.v. onderwatersportvereniging Hilversum OSVH te Hilversum.
*Let op! Als nieuw lid wordt een borg van €40,- gevraagd.